x

BeautiFUL: Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

BeautiFUL 2019, prvi sajam ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnessa u organizaciji kompanije Sfera d.o.o., održat će se 21. i 22.9.2019. godine u  hotelu Hills u Sarajevu.

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

Program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i stjecanju novih i drugačijih sadržaja. U suradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa te edukacije za unaprjeđenje poslovanja. Ovaj sajam je odlična prilika za predstavljanje proizvoda i usluga, te povećanje vidljivosti brenda. Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost suradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima.

Dušan Lazić vodeći make-up artist, vlasnik prestižne škole šminkanja održat će Masterclass prvi put u Sarajevu!

U sklopu Sajma bit će upriličeno amatersko takmičenje za učenike i studente škola ljepote i frizerskih škola.

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti zdrav i lijep.

Više informacija i detalje o prijavi za sudjelovanje svi zainteresirani mogu vidjeti na službenom linku.

- Pročitajte više na: https://sajam.beautiful.ba

https://www.facebook.com/377329643011666/photos/sajam-kozmetike-ljepote-zdravlja-i-wellnessasajam-beautiful-21-2292019-hotel-hil/490627375015225/