x

U Sarajevu održan seminar za frizere i barber majstore, predstavljeni Dapper Dan proizvodi

Kompanija Oliveco d.o.o. u saradnji s engleskom firmom Dapper Dan Ltd iz Sheffielda okupila je frizere i barber majstore iz Sarajeva na seminaru koji se održao u Hotelu Hills.

Seminar je otvorio Halid Skaka, nasljednik najstarije sarajevske brijačnice stare 350 godina. On je istakao značaj okupljanja frizera te organizovanja seminara u cilju promocije ovog plemenitog zanata i edukacije zaljubljenika u ovu profesiju.
 

Foto: I.Š./Klix.baFoto: I.Š./Klix.baNakon uvodnog izlaganja, održan je master class Look & Learn na posljednjem spratu Hotela Hills.
 

Foto: I.Š./Klix.baFoto: I.Š./Klix.baIrfan Tepić, ambasador Dapper Dan-a i vlasnik brijačnice Berber.ba u Sarajevu, istovremeno je šišao više modela, uređivao brade, radio threading metodu, te uklanjao dlačice voskom.

"Zahvaljujem se organizatoru ovog seminara, kolegama i svima onima koji su bili prisutni. Seminar je bio edukativan i koristan za sve nas, a poslužio je i kao prilika za ugodno druženje", izjavio je Tepić.
 

Foto: I.Š./Klix.baFoto: I.Š./Klix.baU trećem dijelu seminara održana je prezentacija Dapper Dan proizvoda koju je predstavio Adnan Alihodžić, Pro Hair Atelier edukator i vlasnik Barber Studija "Goodlook" u Sarajevu. Ulaznica za seminar predstavljala je ujedno i besplatni kupon za kupovinu Dapper Dan proizvoda u istoj vrijednosti.

Za više informacija o ovom, kao i budućim projektima firme Oliveco d.o.o., posjetite Pro Hair Atelier Facebook i Instagram stranicu.