x

Oliveco 28. jula organizuje seminar za frizere i ljubitelje ovog plemenitog zanata

Oliveco d.o.o. u saradnji sa engleskom firmom Dapper Dan Ltd iz Sheffielda ovog ljeta okuplja uspješne barber majstore iz Sarajeva na seminaru koji će se održati 28. jula u Hotelu Hills.

Seminar na temu njege kose i brade namijenjen je za muške i ženske frizere te za sve one koji su zaintersirani da saznaju više o novim tehnikama stilizovanja brade i kose.

Halid Skaka, nasljednik najstarije sarajevske brijačnice stare 350 godina, seminar će otvoriti uvodnim govorom.
 

Berber School - Look & LearnNakon uvodnog izlaganja održat će se master class Look & Learn na posljednjem spratu Hotela Hills. Irfan Tepić, ambasador Dapper Dan-a i vlasnik brijačnice Berber.ba u Sarajevu, istovremeno će šišati više modela, uređivati brade, raditi threading metodu, uklanjati dlačice voskom, uklanjati dlačice vatrom i slično.
 

Irfan TepićIrfan TepićInače, Irfan je stilizovao frizure i brade brojnih poznatih ličnosti među kojima su muzička zvijezda Dino Merlin, bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić, bh. teniser Damir Džumhur, naš bokser Adnan Ćatić alias Felix Sturm i mnogi drugi.
 

Damir DžumhurDamir Džumhur


 

Prezentacija Dapper Dan proizvodaU trećem dijelu seminara je planirana prezentacija Dapper Dan proizvoda koju će predstaviti Adnan Alihodžić, Pro Hair Atelier edukator i vlasnik Barber Studija "Goodlook" u Sarajevu.

Na kraju će biti održano zajedničko druženje svih učesnika i barber majstora gdje će učesnici imati priliku da dobiju diplome i zabave se u opuštenoj atmosferi na terasi Sky Bara.

Ovaj seminar je ujedno i prilika za sve one koji se žele okusiti u ovom zanatu i koje traže priliku da nauče više kako bi izgradili vlastitu karijeru i eventualno otvorili vlastiti barber shop ili frizerski salon.

Cijena za participaciju u seminaru je 100 KM po osobi. Ulaznica je ujedno i besplatni kupon za kupovinu Dapper Dan proizvoda u istoj vrijednosti. Broj mjesta je ograničen.

Za više informacija posjetite Pro Hair Atelier Facebook i Instagram stranicu, ili pozovite broj telefona +387 61 60 50 40.