x

Dapper Dan/Ogrtač - Bijela boja

Oprema

-20 %

CAPILARTE Šampon protiv peruti 300 ml

DERMEDIC

ZA NJU

33,65 BAM26.9 BAM

Ambalaza: 300ml

CAPILARTE šampon za borbu protiv peruti i njenih uzroka je proizvod protiv peruti i gljivica. Smanjuje različite tipove peruti, kako suhe, tako i masne i sprječava njen ponovni nastanak. Preporučuje se također u slučaju seboreičnog dermatitisa, ekcema i psorijaze.
Zahvaljujući upotrebi tri aktivna sastojka sa anti-gljivičnim svojstvima, klotrimazol, cink pirition i piroctone olamine -  šampon ima snažna antiseboreična i svojstva protiv peruti.
- Regulira procese obnavljanja kože koji dovode do smanjenja prekomjernog ljuštenja epidermisa - normalizira se rad lojnih žlijezda.              Zbog lipofilne prirode cinkovog piritiona (u kristalnom stanju, nerastvorljivog u vodi) šampon je učinkovit i nakon ispiranja, kao i tokom pauze u upotrebi. 
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nasuti malu količinu šampona na ruke, a zatim na vlažno vlasište. Nježno masirati, ostaviti 3 minute da djeluje, a zatim temeljito isprati. U slučaju kontakta sa očima isprati vodom. Koristiti šampon 4 sedmice, 2-3 puta sedmično. U preventivne svrhe, koristiti šampon 1-2 puta sedmično.
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM
KLINIČKI I TRIHOLOŠKI TESTIRAN                                                                                                                                                                                                   

-
1
+
  • Sigurno plaćanje
  • Kontaktirajte nas
  • Besplatna dostava za kupovinu iznad 100 BAM