x

Dapper Dan/Ogrtač - Bijela boja

Oprema

-20 %

CAPILARTE Šampon za stimuliranje rasta kose 300ml

DERMEDIC

ZA NJU

30,95 BAM24.76 BAM

Ambalaza: 300ml

CAPILARTE šampon - tretman za stimulaciju rasta kose preporučuje se osobama koje pate od prekomjernog gubitka kose različitih etiologija, uključujući gubitak kose uzrokovan genetskim ili hormonalnim uzrocima. Također, namijenjen je i osobama koje, usljed terapije lijekovima, stresa i opšte slabosti organizma, pate od privremenog ili trajnog gubitka kose. Specijalna formula sa dokazanom in vivo* učinkovitošću aktivira i jača ćelije folikula dlake i intenzivira rast kose. Šampon nježno čisti kosu i vlasište bez narušavanja fiziološke ravnoteže mikrobioma.
Rezultat: Vidljivo smanjenje gubitka kose i stimulacija rasta nove, zdrave kose, 110% više dlake na ispitanom dijelu kože glave nakon 3 mjeseca tretmana * 
* Klinička istraživanja koja je sproveo nezavisni istraživački institut pod nadzorom dermatologa.
Upotreba šampona: jednom dnevno tri mjeseca uz istovremenu upotrebu CAPILARTE seruma. 
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nasuti malu količinu šampona na ruke, a zatim na vlažno vlasište. Nježno i pažljivo masirati glavu da bi se uklonila sva prljavština i očistio pristup folikulama dlake. Ostaviti na koži i kosi najmanje 2 minute. Dobro isprati. U slučaju kontakta s očima isprati vodom. Nakon 3 mjeseca korištenja preporučuje se pauza mjesec dana. Da bi se sačuvao učinak, za to vrijeme preporučuje se korištenje CAPILARTE ojačavajućeg šampon protiv opadanja kose.
 Visoka učinkovitost **
 96% Stimulacija rasta nove i jake kose
90% Povećan volumen i debljina kose 
** Studija Biogened Instituta za istraživanje i razvoj. Samoprocjena 50 učesnika koji su svakodnevno koristili šampon tokom 3 mjeseca. 
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM
KLINIČKI I TRIHOLOŠKI TESTIRAN

-
1
+
  • Sigurno plaćanje
  • Kontaktirajte nas
  • Besplatna dostava za kupovinu iznad 100 BAM