x

Dapper Dan/Ogrtač - Bijela boja

Oprema

-20 %

OILAGE Obnavljajuća noćna krema 50 ml

DERMEDIC

ZA NJU

50.05 BAM40.05 BAM

Ambalaza: 50ml

Intenzivno obnavlja kožu tokom perimenopauzalnog perioda, vraća joj čvrstoću i elastičnost i otklanja znakove umora. Sprječava vanjske i unutrašnje uzroke starenja - Reforcyl®, koji je kompleks Jiaogulana, ekstrakta Divljeg pelina i L-glutamina, aktivira sintezu kolagena i vraća koheziju zaštitnog sloja kože. 
Podržava antioksidativni sistem zaštite kože i štiti ga od slobodnih radikala. 
Vidljivo poboljšava stanje kože u perimenopauzalnom dobu - inovativni TriOleum kompleks, u kojem se sojini izoflavoni kombinuju sa uljem noćurka, avokada i soje, vidljivo pomlađuju i obnavljaju kožu.
Poboljšava karakteristične parametre stanja i starosti kože, kao što su hidratacija, gustina, elastičnost, čvrstoća i glatkoća. Smanjuje i zaglađuje bore 14% za 28 dana*.
Usporava starenje kože - Vitamini A, E i D prirodnog porijekla zajedno s fitohormonima pojačavaju međućelijske veze u koži. Njeguju kožu i povećavaju njenu sposobnost zadržavanja vode. Sprječavaju oksidaciju ćelijskih lipida i neutraliziraju slobodne radikale. 
> Popravlja i zateže kožu lica> Smanjuje dubinu i dužinu bora> Formula za sprječavanje zagađenja 
PREPORUČENA ZA: noćnu njegu  osjetljive kože lica, vrata i dekoltea sa vidljivim znacima starenja (mimičke, gravitacijske i strukturne bore).
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanijeti ravnomjeran sloj na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostaviti da se upije. 
KLINIČKI TESTIRANA
* Vlastita studija        

-
1
+
  • Sigurno plaćanje
  • Kontaktirajte nas
  • Besplatna dostava za kupovinu iznad 100 BAM